perjantai 3. heinäkuuta 2015

I wanna do real bad things with you

Hei ja anteeksi paljon että tuli kauhian pitkä tauko!
Nyt on muutto hoidettu ja ah asunto on ihana. Voin joskus kun kerkeän niin tehdä kuvapostauksen tästä. Harmaat parkettilattiat ja muuta ihanaa.
Pään kanssa on mennyt suhteellisen hyvin, tosin on tullut otettua alkoakin ehkä vähän liikaa tässä muuttotouhujen seassa joten en oo kauheesti kerrennyt keskittyä pahoihin oloihin.
Toisaalta toivon että tämä on hyvä vaihe ja ahdistukset pysyisivät muutenkin poissa, eikä alkoholi tosiaan vain tätä aiheuttaisi.

Mutta tosiaan ne KYSYMYKSET!

Unelmien matkakohde ?
-Tarkalleen en kohdetta osaa sanoa, mutta  paikka jossa on sininen vesi, rauhallinen ympäristö ja palmuja. Pari apinaa ja kissaa vielä kaupan päälle niin hyvin menee. En oo koskaan ollut innoissani suurista kaupungeista joissa on paljon ihmisiä.

Paras asia elämässä ?
-En tiedä kysytäänkö tässä nyt parasta asiaa omassa elämässäni tällä hetkellä vai mitä yleisesti pidän parhaimpana. Muttanoh, tällä hetkellä parasta mun elämässä on avopuoliso ja koira, en osaa kuvitellakkaan elämääni ilman niitä. Ja toki perhe. Yleisesti elämässä parasta/tärkeintä mulle on löytää ihmiset joiden kannsa tuntee olonsa rakastetuksi ja hyväksytyksi.


Jos saisit värjätä ja leikata hiuksesi minkälaiseksi vain, minkälaiset ne olisivat ?
-Noh tällä hetkellä himistelen kovasti Sense8 sarjan  Amanita hahmon tukkaa. Ja muutenkin sivukaljua ja jonkinmoista keesiä. Tuskin siltikään tulen sitä toteuttamaan kun kova oman värin ja muutenkin tukan kasvatusoperaatio menossa.


Lempiblogisi ?
- hmm, tähän on kovin vaikea vastata. Sanotaan nyt vaikka näin että en seuraa ketään kenen blogista en oikeasti pitäisi, suosikkiani en osaa nimetä :) Minkä pituinen olet?
- Olen 168cm pitkä, omasta mielestäni ihan liiiiiian pitkä nainen, mutta olkoon.


Miten / milloin sairastuit ahdistukseen?
- Oon aina ollut kauheen ujo ja ns. ahdistunut kaikesta mutta ihan kunnolla tämä puhkesi n. 15v ikäisenä. Olin huonossa suhteessa jossa oli pettämistä ja kaikenlaista muuta plus en ollut päässyt yläasteen jälkeen mihinkään kouluun. Oikeasti mullahan ei ole mitään hajuakaan miksi tämä puhkesi mutta pitkän mietinnän jälkeen noi ovat nousseet hyvinkin mahdollisiksi syiksi.

Voisitko kuvitella seurustelevasi samaa sukupuolta olevan kanssa?
-Tottakai voisin! En ole koskaan jaksanut laittaa itseäni mihinkään lokeroon, aina menen tunteiden  perässä ja minne tahansa ne mut johtaa nin se on hyvä.
Missä kaikkialla olet matkaillut?
- Oon käynyt Tenerifalla, Madeiralla ja Ruotsissa eli aika vähäiseksi jää :D Mieli tekisi kyllä käydä ulkomailla enemmänkin.


Onko sinulla tatuointeja?
ON! Mulla on kolme tatuointia, yksi joka peittää koko vasemman olan ja jatkuu selkään ja käsivarteen. Toinen on vasemmassa käsivarressa, nimi jolla mun vanhemmat mua on tavanneet aina kutsua, ja oikeassa käsivarressa on sydänankkuri meriaallokossa. Lisää kyllä olisi tarkoitus hankkia.

Miksi juuri pomeranianit?
- Koska pomeranianit ovat mahtavia. :D Tosiaan nythän tämä meidän pallero on japaninpystykorva, vähän isompi laatuaan mutta melkeimpä samanlainen luonne.Mikä on parasta just nyt?
- Parasta just nyt on tää uus asunto. Ihan meidän oma apua. Ja takapiha jolla Halla saa temmeltää ja juosta, ihana nähdä kun toinen on niin onnellinen kun ei tarvitse enää vain parvekkeella tuijotella maailmaa.

Millaista musiikkia kuuntelet? Ikisuosikki, ja lempparein just nyt!
- Kuuntelen aikalailla laidasta laitaan fiiliksen mukaan. Ikisuosikkeja on muunmuassa Korn, Muse, Placebo, Mew, The Red Jumpsuit Apparatus, Rise against, Stamina, Mokoma. Tämän hetkistä en osaa sanoa apua :D

Luetko? Millaisista kirjoista pidät?
- Luen aina kun sattuu jotain mielenkiintoista eteen :D Tykkään tosi paljon kaikesta dramaattisesta, hämmentävästä, nimenomaan kaunokirjallisuudesta. En oo koskaan niin esim. dekkareihin mieltynyt, ainoa joka vei mukanaan oli Viimeinen hyvä ihminen, suosittelen!

Harrastatko jotain? (ei tarvitse olla ns. "oikea" harrastus, kelpaa vaikka kynsien pureskeleminen! :D)
- Ahahaaa en kyllä harrasta ihan kunnolla mitään :D Silloin tällöin maalailen, tanssahtelen musiikin tahtiin, lenkkeilen koiran kanssa ja fiilistelen maailmaa. 

Iso kiitos kaikille kysymyksistä olette ihania <37 kommenttia:

 1. Welcome back! Kiva kun teit nyt tän vastauspostauksen, näitä oli mielenkiintoista lukea. :) Ja apua tuo vika kuva, niiiiin söpö! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin <3 koirat on niin parasta! Toivottavasti nyt kerkeen päivitellä enemmän kun asetutahan tähän kotia :)

   Poista
 2. ♥ :------------))))) kiitos vastauksista!

  VastaaPoista
 3. Kivasti vastattu kysymyksiin ! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Oon haastanut sut Liebster award - Haasteeseen minkä tarkoituksena on saada näkyvyyttä blogeille jolla on alle 200 lukijaa.Käy katsomassa haaste ja kysymykset mun blogista, ois tosi kiva nähdä sun vastaukset mun kysymyksiin! :) http://whateverattitudeforever.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-discover-new-blogs.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh kiitos haasteesta! :) Taidankin tehdä tän jo tänään heti!

   Poista